EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ VAL DI MAZARA D.O.P.
VAL DI MAZARA D.O.P.
Intenzivní a elegantní, je všestranný v kombinacích.
Párování: Vynikajicí na teplém a horkém chlebu a k obohacení tradičnich jídel.

Popis
| RYSY | |||
| Název: | Val di Mazara | Odrůda: | 33% Biancolilla, 33%Nocellara, 33% Cerasuola |
| Země původu: | D.O.P.Val di Mazara | Výnos na 100 kg oliv: | 14% |
| Výrobce: | Mandrarossa | Dovozce: | Italicus s.r.o. |
| Sbírka: | Manuál | Web: | www.italicus.cz/praha-jidlo |
|
Druh oleje: |
Extra panenský olivový olej 100% sicilský |
Frézování: | Pouze mechanickými procesy |
| Objem: | 0,5 L. | Extrakční systém: | Nepřetržitý cyklus |
| PŮVOD: MANDRAROSSA SICILIA | |
![]() |
|
| EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ VYNIKAJÍCÍ KVALITY, ZÍSKÁVANÝ VÝHRADNĚ Z OLIV ODRUDY BIANCOLILLA, RUČNĚ SKLIZENÝ A MLENÝ TEN TEN DEN, VÝHRADNĚ MECHANICKÝMI POSTUPY. | |




