STRADA DI GUIA 109 PROSECCO VALDOBBIADENE EXTRA DRY D.O.C.G.
VALDOBBIADENE PROSECCO  EXTRA DRY D.O.C.G. 
Foss Marai Prosecco vybrali šéfkuchaři z 13 restaurací s hvězdičkami v Itálii a v zahraničí vybrali šéfkuchaři: Four Seasons a Intercontinental v Miami, Palmer House Hotel v Chicagu, Nicholini’s Restaurant v Hong Kongu, Opera v Sydney a mnoha dalších, včetně světově uznávané luxusní značky.

- Je to šumivé víno s intenzivní vůní, vyznačující se výrazným aroma akátu a jablka. Jeho chuť je svěží a podmanivá, s krásně vyváženým zbytkovým cukrem.
- 
Strada di Guia 109 Extra Dry je ideální pro zvýraznění jemných pokrmů z ryb a bílého masa, ideální v kteroukoli denní dobu a zejména během odpočinkových přestávek.. Teplota podávání 8-10°C. 
Popis
| OCENĚNÍ A UZNÁNÍ: |  | ||
| Název: | Strada di Guia 109 Prosecco Valdobbiadene D.O.C.G. Extra Dry | Odrůda: | 100% Glera | 
| Země původu: | Veneto – Itálie | Alergeny: | Obsahuje siřičitany | 
| Výrobce: | Foss Marai | Dovozce: | Italicus s.r.o. | 
| Alkohol: | 11 % | Web: | www.italicus.cz | 
| Označení: | Valdobbiadene D.O.C.G. | Cukr: | 14 g/l. | 
| Objem: | 0,75 L. | Uzávěru: | Korek | 
|  Značka Foss Marai představuje dokonalost v italské výrobě šumivých vín a je uznávána v Itálii i po celém světě jako symbol vinařské prestiže. Výraz “pomalu cestuje” vyjadřuje filozofii Foss Marai a vede výrobní cestu, která vede k špičkovým vínům a šumivým vínům s dokonalou kvalitou. „Leniter in itinere“ otevírá pohled do společnosti, která neustále experimentuje, mění se a obnovuje. „Leniter in itinere“ vypráví o Foss Marai, který tvoří: umělecká díla, elegance v každé sklenici, mistrovská díla, která si můžete vychutnat. Jeden doušek po druhém. | |
|  | |
| VÝROBNÍ OBLAST: Omezená kopcovitá oblast Valdobbiadene. VINIFIKACE: S touto inscenací chtěl Foss Marai přijmout metodu navrženou profesorem Cavazzani, druhým které sekt zůstane v kontaktu s kvasnými kvasinkami po dobu nejméně osmi měsíců. Praxe, která to zajišťuje šumivé víno, místo aby připomínalo vůni chleba a kvasnic, má květinové, ovocné a sladké tóny. | |
 
					 
		


